Rijschool Zevenbergen

Onze Rijschool in Zevenbergen heeft maar één doel: jou opleiden tot een zelfverzekerde bestuurder. Volgens de wet mag je beginnen met rijlessen als je de leeftijd van 16 en een half hebt bereikt. Besluit je te beginnen met lessen, dan word je gekoppeld aan één vaste rijinstructeur. Uiteraard heeft deze het beste met je voor. Het is de bedoeling dat jij op een prettige én leerzame manier je rijbewijs gaat halen.

vanaf 16.5 jaar
Tips voor je rijbewijs

Waarom rijlessen bij Rijschool Zevenbergen?

Neem je les bij Rijschool Zevenbergen, dan doe je dit in een veilige en moderne auto. Deze auto wordt altijd goed onderhouden. Onze rijschool verzorgt niet alleen lessen in Zevenbergen, maar ook in DongenOosterhout en Etten-Leur. Wat ons onderscheidt van de rest? Ons hoge slagingspercentage natuurlijk! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze deskundige instructeurs. Zij halen jou thuis op en zetten je vervolgens ook weer thuis af. Al vanaf de eerste les gaan wij ons best doen om jou de fijne kneepjes van het autorijden te leren, van proefles tot praktijkexamen.

Pakket 1

10 lessen

€470,-

Pakket 2

20 lessen

€935,-

Pakket 3

30 lessen

€1435,-

Pakket 4

40 lessen

€1799,-

Rijlessen op maat bij Rijschool Zevenbergen

Wij staan als rijschool bekend om onze flexibiliteit. Wil jij meerdere keren per week lessen? Dan is dat geen enkel probleem. Ben jij druk met je opleiding of je werk? Dan begrijpen we dat ook volledig. Daarom is het bij ons mogelijk om lessen te volgen in de avonduren en zelfs in het weekend. Doordeweeks verzorgen wij rijlessen van 9:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag doen wij dit van 9:00 tot 18:00 uur. Rijschool Zevenbergen geeft jou de kans om alles op je eigen tempo te leren. Heb jij behoefte aan een sneller traject, dan is onze spoedcursus wellicht iets voor jou. Op deze manier kun jij binnen 3 weken in het bezit zijn van je rijbewijs.

Jouw rijbewijs halen bij Rijschool Zevenbergen

Wil jij op een prettige manier je rijbewijs halen? Dan zit je bij onze rijschool in Zevenbergen goed. Inschrijven gaat eenvoudig via het formulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil jij van tevoren wat meer informatie over onze werkwijze, dan kun je ook contact met ons opnemen en plannen we een gratis proefles in. Zo kun je er zelf achter komen of wij als rijschool bij je passen. Ook kunnen wij aan de hand van zo’n proefles inschatten hoeveel lessen jij ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Wij hopen jou spoedig met je rijbewijs achter het stuur te zien!

Rijlessen volgen in Zevenbergen

Zevenbergen is een voormalige stad en tegenwoordig de grootste plaats binnen de gemeente Moerdijk. De plaats is gelegen tussen Etten-Leur en Klundert, op rijafstand van Breda. Er wonen ongeveer 14.380 mensen in Zevenbergen. Vanuit vroeger staat Zevenbergen bekend om het vele veen wat er te vinden was. Zien we jou binnenkort ook terug bij onze Rijschool Zevenbergen?

Eerlijk en deskundig advies

Snel antwoord op je al je vragen

Een gegarandeerd hoge service

Rijschool Zevenbergen

Afspraak maken