Motor rijbewijs Breda

Verlang je er naar om je motor rijbewijs in Breda te halen? Dan ben je bij Rijschool via Breda op het juiste adres. We laten je op een prettige manier kennis maken met motor rijden tot op het punt dat je volledig zelfstandig motor kunt rijden in het algemene verkeer. Onze rijinstructeurs zijn gespecialiseerd om jou op je gemak te laten voelen op een motor, zodat jij zo goed en snel mogelijk je motor rijbewijs in Breda kunt halen. Geniet van de snelheid van de stoerste tweewieler door middel van rijlessen bij Rijschool via Breda.

motor rijbewijs breda
motor rijles breda

Motor rijles Breda

Misschien vind je het erg spannend om te beginnen met motor rijles, omdat je nog nooit op een motor hebt gereden en je niet weet wat je te wachten staat. Bij Rijschool via Breda begrijpen we dat. Daarom wordt onze motor rijles in Breda afgestemd op jouw persoonlijke vaardigheden en kennis. Je moet je immers op je gemak voelen wanneer je op de motor stapt. Voordat we beginnen met rijlessen zal er dan ook een kennismakingsgesprek plaats vinden waarin we elkaar leren kennen en jouw kennis van de motor doornemen. Het kan ook juist zijn dat jij je heel erg verheugt op het beginnen met motor rijden en dat je al veel weet over motors. Dan passen wij daar onze rijles op aan, zodat je dit enthousiasme niet kwijt raakt.

Uiteindelijk is ons doel dat jij je fijn voelt bij onze rijschool, want dit is namelijk de basis van de juiste motor rijles. Wanneer jij met tegenzin moet rijlessen, dan wordt de motor rijles in Breda aanzienlijk minder leuk. Vandaar dat wij er voor zorgen dat jij het motor rijden leuk zult blijven vinden.

Motor rijbewijs halen in Breda

Om je motor rijbewijs te halen in Breda moet je 18 jaar zijn. Dit is niet alleen in Breda zo, maar door heel Nederland. Wel mag je al op je 17e levensjaar beginnen met motor rijles en mag je je theorie-examen halen. Je theorie-examen is namelijk ook een verplicht onderdeel voor het behalen van je motor rijbewijs. Zonder het behalen van je theorie-examen mag je namelijk niet op praktijkexamen. Op 18e-jarige leeftijd mag jij een categorie 1 motor rijbewijs halen. Voor de categorie├źn die hierop volgen, moet je ouder zijn. Voor ons maakt het niet uit of je 17 bent en wilt beginnen met rijlessen of je minimaal 22 bent en het zware motor rijbewijs wilt halen in Breda. We zullen altijd klaar staan om je met open armen te ontvangen en jou de beste rijles aan te bieden die bij jouw wensen en behoeften past.

Eerlijk en deskundig advies

Snel antwoord op je al je vragen

Een gegarandeerd hoge service

motor rijlessen Breda

Motor rijles Breda

Een motorongeluk kan zorgen voor veel problemen. Daarom is het belangrijk dat jij veilige motorrijlessen krijgt onder begeleiding van een instructeur die veiligheid goed kan inschatten. Bij Rijschool via Breda zijn onze rijinstructeurs opgeleid om ervoor te zorgen dat jij zo veilig mogelijk de weg op gaat. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat er goed op je wordt gelet en dat je enkel de weg op gaat wanneer wij dit veilig genoeg vinden. Voordat je de openbare weg op gaat, laten we je eerst kennis maken met de motor. Wij zorgen ervoor dat je voldoende kennis hebt en laten je eerst rijden op wegen en terreinen waar geen verkeer aanwezig is. Nadat wij ervan overtuigd zijn dat jij er klaar voor bent om op de openbare weg te rijden, zullen wij onze rijlessen hier verder zetten.

Bij Rijschool via Breda is het mogelijk om ook in andere steden te rijlessen, zoals Rijsbergen, Rijen, Oosterhout, Ettenleur, Dongen, Teteringen en Zevenbergen. Wacht daarom niet langer en bekijk de mogelijkheid van de rijschool op onze website!

Afspraak maken