Rijschool Rijsbergen

Bij Rijschool Rijsbergen word je opgeleid tot een bekwame en zelfstandige automobilist. Al vanaf dat je 16,5 bent kun je bij Rijschool Rijsbergen beginnen met rijlessen. Je krijgt een vaste rijinstructeur die het beste met jou voor heeft. Wij van Rijschool Rijsbergen willen je niet alleen helpen met het goedkoop en op een fijne manier je rijbewijs halen, maar willen er ook voor zorgen dat je na het slagen veilig kan deelnemen aan het verkeer. Dat is dan ook ons doel!

vanaf 16.5 jaar

Waarom rijlessen bij Rijschool Rijsbergen?

Rijlessen bij Rijschool Rijsbergen doe je in een moderne auto die altijd goed onderhouden wordt. Naast dat we rijlessen geven in Rijsbergen doen we dat ook in onder andere TeteringenRijen en Dongen. Het hoge slagingspercentage onderscheidt ons van andere aanbieders van rijlessen. Onze rijinstructeurs zijn deskundig en halen jou thuis op en zetten jou altijd weer veilig thuis af. Vanaf de proefles tot aan het praktijkexamen staan wij voor jou klaar om jou de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie te brengen.

Pakket 1

10 lessen

€470,-

Pakket 2

20 lessen

€935,-

Pakket 3

30 lessen

€1435,-

Pakket 4

40 lessen

€1799,-

Rijlessen op maat bij Rijschool Rijsbergen

Jouw rijlessen plannen kan heel flexibel bij Rijschool Rijsbergen. Zo kun je meerdere keren in de week rijden. Maar ook als je naar school gaat of moet werken houden wij daar rekening mee. Dan les je bij ons gewoon ’s avonds of in het weekend. Van maandag tot en met vrijdag lessen wij van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 18 uur. Wij zorgen ervoor dat je op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo vlot mogelijk kunt halen. Wil je dit liever toch nog iets sneller doen? Bij ons kun je ook een spoedcursus volgen waarbij je in maar liefst 3 weken je rijbewijs kunt halen!

Haal nu jouw rijbewijs bij Rijschool Rijsbergen

Wil jij graag jouw rijbewijs halen in de omgeving Rijsbergen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt je direct inschrijven via het invulformulier op onze website. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wil je liever eerst wat meer informatie? Neem dan ook contact met ons op en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende proefles. Op deze manier kom je erachter of je je op je plek voelt bij Rijschool Rijsbergen en krijg je een indicatie van hoeveel lessen wij verwachten dat jij nodig zult hebben. Wij hopen jou binnenkort met je rijbewijs achter het stuur te zien!

Rijlessen in Rijsbergen

Rijsbergen is een dorp in de gemeente Zundert, wat ligt in de gemeente Noord-Brabant. Rijsbergen ligt als het ware tussen Zundert en Breda. Dit dorp is bereikbaar via de A16 en de N263. In Rijsbergen zelf ligt geen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation ligt op zo’n 10 kilometer afstand van Rijsbergen. Het halen van jouw rijbewijs maakt het makkelijker om je in Rijsbergen en omgeving te verplaatsen. Wat houd jou nog tegen?

Eerlijk en deskundig advies

Snel antwoord op je al je vragen

Een gegarandeerd hoge service

rijschool rijsbergen

Afspraak maken