Lespakketten en tarieven

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij jou om eerst een proefles af te nemen. De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past. Zo weet je direct waar je staat en hoeveel rijlessen je nodig hebt!

Proefles

50 minuten

space

Direct weten waar je staat en hoeveel rijlessen je nodig hebt

Nieuwe lesauto

Vanaf 16,5 jaar

Direct beginnen

€ 35,-

Pakket Ervaren leerling

10 Rijlessen

Vaste instructeur

Nieuwe lesauto

Leskaart & advies

Vanaf 16,5 jaar

Direct beginnen

€ 470,-

Pakket Wonderkind

20 Rijlessen

Vaste instructeur

Nieuwe lesauto

Leskaart & advies

Vanaf 16,5 jaar

Direct beginnen

€ 935,-

Pakket Talent

30 Rijlessen

Vaste instructeur

Nieuwe lesauto

Leskaart & advies

Vanaf 16,5 jaar

Direct beginnen

€ 1435,-

Pakket Gemiddelde leerling

40 Rijlessen

Vaste instructeur

Nieuwe lesauto

Leskaart & advies

Vanaf 16,5 jaar

Direct beginnen

€ 1799,-

Prijslijst

Onze tarieven

Praktijkexamen CBR: €265,-

Tussentijdsetoets CBR: €210,-

Faalangst praktijkexamen: €310,-

Losse rijles/Opfrisles/50 min.: €50,-

Heb je spoed?!

Geen extra kosten, binnen 10 dagen je rijbewijs!

Gratis rijlessen volgen?

Wil gratis rijles volgen? Dat kan bij Rijschool viaBreda! Wij hebben tijdelijk een actie lopen waarmee je gratis rijlessen kunt verdienen. Breng jij als cursus een nieuwe cursist aan? Dan krijg jij een GRATIS rijles van ons cadeau!

Tips voor je rijexamen

Betaalmogelijkheden voor de leerlingen

Wij willen onze leerlingen meerdere betalingsmogelijkheden aanbieden. Onze leerlingen kunnen ervoor kiezen om per les te betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om je lessen in termijnen te betalen. Dit is echter alleen mogelijk bij afname van een pakket.

Betalen in termijnen

Wij zijn erg flexibel en wil jou de beste betaalopties aanbieden. Zo mag je bijvoorbeeld per les betalen en als je kiest voor een pakket is het nu ook mogelijk om in termijnen te betalen. Op deze manier kun je onbezorgd je rijbewijs halen, en al meteen beginnen met lessen. Lukt het je dus niet om meteen te betalen, maar wil je wel heel graag alvast beginnen met rijlessen, dan kun je bij ons terecht! Wij kijken altijd samen wat er mogelijk is en maken een afspraak over de betalingstermijn.

Kortingen en acties

Nog geen rijbewijs, ouder dan 16,5 jaar en denk je erover bij ons te komen lessen? Maak dan kennis met onze rijschool, de instructeur, de auto en de wijze van lesgeven. Vraag naar de voorwaarden!

Vrienden en familie korting
Is er een broer, zus, vader, moeder, vriend of vriendin die ook graag zijn of haar rijbewijs wilt halen? Dan hebben wij goed nieuws! Beveel deze aan bij onze rijschool en laat hen gebruik maken van de vrienden & familie korting die bij ons gegeven word.

Heb je spoed?
Mensen willen graag zo snel mogelijk hun rijbewijs, dit kan bij ons door middel van spoedcursussen. Voor deze spoedcursussen betaal je niet extra en kun je al binnen 10 dagen je rijbewijs halen! Vraag naar de voorwaarden en zorg ervoor dat je een duidelijke planning maakt met de instructeur.

Studentenkorting
Studenten zitten vaak krap bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Dan zit je bij ons goed. Wij adviseren je om te beginnen met 10 lessen, op deze manier kun je direct beginnen met je rijbewijs. Bekijk bovenstaande tarieven en lees meer informatie over de hele lesprocedure.

tarieven

Niet tevreden met je rijschool?

Ben je niet tevreden over je huidige rijschool of rijinstructeur en wil je graag overstappen naar een andere rijschool? Maak dan nu gebruik van onze overstapservice. Is je keuze gevallen op onze rijschool om je rijlessen te vervolgen, dan regelen wij de uitschrijving bij je huidige rijschool. Zo kun je zonder zorgen overstappen van rijschool.

Waarom overstappen naar ons

– een gegarandeerd hoge kwaliteit van de rijlessen
– een unieke en zeer effectieve lesmethode
– elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeurs
– uitsluitend nieuwe lesauto’s
– geen wachttijd, dus gelijk beginnen met lessen
– geen extra kosten bij lessen op zaterdag en avonden
– hoog slagingspercentage
– gespreid betalen
– kortom: Bij ons zit je zeker goed!

Vrijblijvende proefles

Tijdens de proefles kun je alvast kennismaken met je rijinstructeur en onze rijschool. Je instructeur krijgt dan tijdens deze lesuren een beeld van o.a. je rijvaardigheid en inzicht. Daarna kan hij adviseren over welk rijlespakket het meest geschikt is voor jou, zodat je zo snel mogelijk op een voor jou passende manier de rijlessen kunt voortzetten. Deze proefles is geheel vrijblijvend en je krijgt direct een kostenindicatie. Met behulp van het onderstaand formulier kun je een proefles bij ons aanvragen.