Rijschool Teteringen

Rijschool Teteringen zorgt ervoor dat jij een zelfverzekerde en bekwame automobilist wordt. Vandaag de dag is het zo dat je al vanaf 16,5 jaar mag beginnen met rijlessen. Bij rijschool Teteringen zorgen we ervoor dat jij vanaf de eerste rijles goed wordt begeleid. Zo hebben al onze rijinstructeurs al jaren ervaring met het verzorgen van rijlessen. Daarnaast krijg je bij ons altijd een vaste rijinstructeur die jou helpt gedurende het gehele leerproces. De rijschool in Teteringen verzorgt goedkope en fijne rijlessen met één doel, namelijk ervoor zorgen dat jij rijbewijs haalt. Zo kun jij namelijk met een goed gevoel en op een veilige manier deelnemen aan het verkeer.

vanaf 16.5 jaar
rijschool teteringen

Waarom rijlessen bij Rijschool Teteringen?

Wanneer je kiest voor onze Rijschool Teteringen dan zul je lessen in een mooie en goede auto. De auto’s die wij als rijschool gebruiken zijn namelijk modern en altijd goed onderhouden. Dit is wel zo fijn als je op de snelweg rijdt met zo’n 100km/u. Naast de rijlessen in Teteringen verzorgen wij ook lessen in RijenZevenbergen en Rijsbergen. Bovendien heeft onze Rijschool Teteringen een bovengemiddeld slagingspercentage. Dit komt doordat wij inzetten op de ervaring van onze rijinstructeurs. wij kunnen deze ervaring koppelen aan een goed lesprogramma en hierdoor leerlingen perfect begeleiden. Bovendien halen wij jou altijd op en zetten wij jou ook weer thuis af. Zo hoef je zelf niet te reizen. Wij begeleiden jou tot aan je praktijkexamen.

Pakket 1

10 lessen

€470,-

Pakket 2

20 lessen

€935,-

Pakket 3

30 lessen

€1435,-

Pakket 4

40 lessen

€1799,-

Rijlessen op maat bij Rijschool Teteringen

Het is bij onze Rijschool in Teteringen natuurlijk van belang dat jij zelf kunt bepalen wanneer je lest. Vandaar dat wij ook een flexibele planning hanteren. Zit je nog op school of werk je van 9 tot 17? Dat is geen enkel probleem voor ons. Wij lessen namelijk ook doordeweeks tot 21 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons rijlessen te volgen op zaterdag van 9 tot 18 uur. Zo kun jij altijd rijlessen en haal jij jouw rijbewijs ondanks je werk of school! Wil jij jouw rijbewijs versneld halen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om een spoedcursus te volgen. Door gebruik te maken van deze spoedcursus haal jij jouw rijbewijs al binnen 3 weken. Zo kun je nog sneller kilometers gaan maken!

Haal jouw rijbewijs bij Rijschool Teteringen

Hebben wij je aandacht en ben je wellicht geïnteresseerd om jouw rijbewijs te halen bij Rijschool Teteringen? Via een invulformulier op onze website kun jij je meteen inschrijven. Vervolgens zullen wij zo snel als mogelijk contact opnemen met jou. Heb je behoefte aan eerst wat extra informatie? Ook dan zit je bij ons goed. Neem contact met ons op en plan wellicht een proefles in. Door het volgen van een proefles zorg je ervoor dat je een goed beeld krijgt van de rijschool. Na de rijles weet jij dan precies of wij passen bij jou. Hopelijk zit jij binnenkort achter het stuur van een van onze lesauto’s!

Rijlessen in Teteringen

Teteringen is een kerkdorp in de provincie Noord-Brabant. Het dorp is bovendien gelegen in de gemeente Breda. Het dorp ligt dan ook tussen de steden Breda en Oosterhout. Teteringen is verbonden met de rest van Noord-Brabant via de A27 en ligt dan ook aan de afslag Breda-Noord. Wanneer je een auto en je rijbewijs hebt kun je dus lekker toeren door Nederland. Je bent met een rijbewijs dus ook niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Geïnteresseerd? Haal dan nu jouw rijbewijs bij Rijschool Teteringen!

Eerlijk en deskundig advies

Snel antwoord op je al je vragen

Een gegarandeerd hoge service

rijschool teteringen

Afspraak maken