Rijschool Etten-Leur

Wanneer je een zelfstandige en zelfverzekerde automobilist wilt worden, dan kun je terecht bij Rijschool Etten-Leur. Bij Ons word je opgeleid tot een bekwame automobilist. Je kunt bij Rijschool Etten-Leur al beginnen met het nemen van rijlessen wanneer je 16,5 bent. Je krijgt altijd een vaste instructeur die je helpt en het beste met je voor heeft. Bij ons kun je niet alleen op een goedkope en fijne manier je rijbewijs halen, maar kun je na het slagen ook op een veilige manier deelnemen aan het verkeer. Dat is ons doel!

vanaf 16.5 jaar
rijschool etten-leur

Waarom rijlessen bij Rijschool Etten-Leur?

Wanneer je je rijlessen bij Rijschool Etten-Leur volgt dan doe je dit altijd in een goed onderhouden en moderne auto. We geven niet alleen rijlessen in Etten-Leur, maar ook in RijsbergenRijen en Dongen. Verder onderscheidt het hoge slagingspercentage ons van andere rijscholen in de regio. De rijinstructeurs van Rijschool Etten-Leur zijn deskundig. Verder halen ze je altijd thuis op en word je na je rijles weer thuis afgezet. Wij leren jou de kneepjes van het vak om jou zo het autorijden meester te maken. Dit doen wij door vanaf de proefles tot aan het praktijkexamen er voor jou klaar te staan.

Pakket 1

10 lessen

€470,-

Pakket 2

20 lessen

€935,-

Pakket 3

30 lessen

€1435,-

Pakket 4

40 lessen

€1799,-

Rijlessen op maat bij Rijschool Etten-Leur

De rijlessen bij Rijschool Etten-Leur kunnen altijd flexibel door jou worden ingepland. Je kunt bij ons namelijk meerdere keren bij week een rijles inplannen. Ook wanneer je overdag werkt of naar school moet dan kunnen wij daar rekening mee houden. Bij ons kun je namelijk ook in de avond en in het weekend een rijles inplannen. Doordeweeks van maandag tot vrijdag kun je lessen inplannen van 9 tot 21 uur. In het weekend kan dit op zaterdag van 9 tot 18 uur. Zo kun je in je eigen tempo je rijbewijs zo snel mogelijk te halen. Wanneer je snel je rijbewijs nodig hebt dan kun je ook kiezen voor een spoedcursus. Met een spoedcursus haal je binnen 3 weken je rijbewijs.

Haal nu jouw rijbewijs bij Rijschool Etten-Leur

Wanneer je in Etten-Leur je rijbewijs wilt halen dan zit je bij Rijschool Etten-Leur goed. Inschrijven kan via het invulformulier op onze website. Nadat je deze hebt ingevuld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Wanneer je nog niet zeker bent dan kun je altijd een vrijblijvende proefles bij ons komen volgen. Met de proefles zie je of Rijschool Etten-Leur bij jou past en of je je op je plek voelt bij ons. Ook kunnen wij dan een indicatie geven van hoeveel lessen jij ongeveer nodig zal gaan hebben. Hopelijk zien we je snel met je rijbewijs achter het stuur!

Rijlessen in Etten-Leur

Etten-Leur is een gemeente in de provincie Brabant. Etten-Leur ligt tussen Breda en Roosendaal in. Dit alles is verbonden met de A58 en de N395. Er ligt veel bos om Etten-Leur heen. Zo is Kelsdonk een natuurgebied aan de noordkant van Etten-Leur. Het halen van jouw rijbewijs zal het makkelijker maken om je door de omgeving van Etten-Leur te verplaatsen. Vraag nu jouw proefles aan!

Eerlijk en deskundig advies

Snel antwoord op je al je vragen

Een gegarandeerd hoge service

rijschool Etten-Leur

Afspraak maken