Rijschool Dongen

Rijschool Dongen leidt jou op tot een zelfstandige en bekwame automobilist. Je kunt bij ons al beginnen met het nemen van rijlessen wanneer je 16,5 jaar bent. Rijschool Dongen helpt jou op een fijne en goedkope manier je rijbewijs te halen. Ook zorgen we ervoor dat je na het slagen veilig de weg op kan. Dat zijn onze doelen!

vanaf 16.5 jaar
rijschool dongen

Waarom rijlessen bij Rijschool Dongen?

Bij Rijschool Dongen heb je altijd rijles in een goed onderhouden moderne auto. Buiten dat wij rijlessen geven in Dongen geven wij ook rijlessen in TeteringenRijsbergen en Etten-Leur. Doordat wij een hoog slagingspercentage hebben worden wij onderscheidt van andere rijscholen. Onze deskundige rijinstructeurs halen je thuis op en zetten je na de rijles weer thuis af. Wij staan voor je klaar, vanaf de proefles tot aan het examen. Wij leren je de kneepjes van het vak om zo veilig de weg op te kunnen.

Pakket 1

10 lessen

€470,-

Pakket 2

20 lessen

€935,-

Pakket 3

30 lessen

€1435,-

Pakket 4

40 lessen

€1799,-

Rijlessen op maat bij Rijschool Dongen

Het plannen van je rijlessen gaat heel flexibel. Zo kun je bij Rijschool Dongen meerdere keren per week een rijles inplannen. Ook wanneer je overdag niet kunt omdat je bijvoorbeeld school hebt of werkt dan kun je bij ons in de avond of in het weekend een rijles inplannen. Van maandag tot vrijdag zijn wij open van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 18 uur. Zo kun je altijd in je eigen leertempo je rijbewijs halen. Ook kun je ervoor kiezen om snel je rijbewijs te halen met een spoedcursus. Hierbij haal je je rijbewijs al binnen 3 weken!

Haal nu jouw rijbewijs bij Rijschool Dongen

Wanneer je graag je rijbewijs haalt in de omgeving Dongen dan ben je bij Rijschool Dongen op de goede plaats. Inschrijven kan meteen via het formulier op de website. Na het invullen nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer je meer informatie wilt dan kun je altijd een proefles aanvragen. Deze zijn geheel vrijblijvend en geven een goed beeld van hoe de rijlessen gaan. Zo kun je kijken of wij bij jou passen. Ook geven wij jou een indicatie van hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben voor het behalen van je rijbewijs. Wij willen je natuurlijk zo snel mogelijk met je rijbewijs achter het stuur zien.

Rijlessen Dongen

Dongen is een dorp in de gelijknamige gemeente Dongen in Noord-Brabant. Dongen ligt tussen de A27 en de N261. Verder ligt er veel groen om Dongen heen. Dongen heeft geen treinstation. Het kan daarom handig zijn om je rijbewijs te halen om je zo toch snel door Dongen te kunnen verplaatsen. Vraag nu vrijblijvend je proefles aan!

Eerlijk en deskundig advies

Snel antwoord op je al je vragen

Een gegarandeerd hoge service

rijschool dongen

Afspraak maken