Rijschool Rijen

Rijschool Rijen helpt jou om een goede en zelfstandige bestuurder te worden. Vanaf het moment dat je 16,5 wordt ben je bij ons welkom om met je rijlessen te beginnen. Jouw vaste rijinstructeur staat altijd voor je klaar en biedt jou graag zijn of haar hulp aan. Bij onze Rijschool Rijen zit je goed als je goedkoop en op een fijne manier je rijbewijs wilt halen. Maar ons uiteindelijke doel is om ervoor te zorgen dat jij veilig kan deelnemen aan het verkeer nadat je bij ons je rijbewijs hebt gehaald.

vanaf 16.5 jaar
rijschool rijen

Waarom rijlessen bij Rijschool Rijen?

Als je ervoor kiest om je rijlessen te volgen bij Rijschool Rijen dan krijg je autorijles in een moderne, goed onderhouden auto. wij verzorgen niet alleen rijlessen in Rijen, maar ook in onder andere DongenOosterhout en Etten-Leur. Rijschool Rijen staat bekend om het hoge slagingspercentage. Onze rijinstructeurs zijn ervaren instructeurs en zullen er altijd voor zorgen dat jij thuis wordt opgehaald en weer wordt afgezet. Vanaf het moment dat jij een proefles komt volgen tot het moment dat je examen gaat doen zullen onze instructeurs jou maar al te graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengen.

Pakket 1

10 lessen

€470,-

Pakket 2

20 lessen

€935,-

Pakket 3

30 lessen

€1435,-

Pakket 4

40 lessen

€1799,-

Rijlessen op maat bij Rijschool Rijen

Bij Rijschool Rijen is het mogelijk om je rijlessen flexibel in te plannen. Wil je vaker dan 1 keer per week rijlessen? Dat kan. Moet je overdag naar school of werken? Ook dat is voor ons geen probleem. Wij lessen van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 18 uur. Zo kun jij ook na je werk of school of in het weekend lessen. Kun jij niet wachten om je rijbewijs te halen? Wij bieden ook een spoedcursus aan. Met de spoedcursus haal jij al binnen 3 weken je rijbewijs!

Haal nu jouw rijbewijs bij Rijschool Rijen

Zie jij het wel zitten om bij Rijschool Rijen je rijbewijs te halen? Je kan je direct inschrijven via het invulformulier op onze website. Hierna zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen. Liever eerst wat meer informatie krijgen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact op en plan wellicht een geheel vrijblijvende proefles in. Zo kom je erachter of wij bij jou passen en na de proefles krijg je een indicatie van het aantal rijlessen dat jou te wachten staat. Natuurlijk hopen wij jou snel achter het stuur te zien in het bezit van je rijbewijs!

Rijlessen in Rijen

Rijen is een grote plaats in de gemeente Gilze en Rijen. Rijen ligt tussen Breda en Tilburg en ligt in de buurt van de A58. In Gilze-Rijen ligt een station dat aan de zuidkant van Rijen ligt. Vanuit hier kun je je goed verplaatsen. Wil je echter niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? Haal dan nu je rijbewijs en wie weet kun jij binnenkort overal naartoe waar je wilt.

Eerlijk en deskundig advies

Snel antwoord op je al je vragen

Een gegarandeerd hoge service

rijschool rijen

Afspraak maken