Rijschool Oosterhout

Een zelfstandige en zelfverzekerde bestuurder word jij door rijlessen te volgen bij Rijschool Oosterhout. Tegenwoordig mag je al vanaf 16,5 rijlessen. Dit kan bij Rijschool Oosterhout dan ook. Je krijgt bij onze rijschool een vaste instructeur die jou begeleidt tijdens het gehele proces. Van de proefles tot aan het praktijkexamen staat jouw instructeur voor jou klaar. Door te rijlessen bij Rijschool Oosterhout kun je op een goedkope en fijne manier jouw rijbewijs behalen. Uiteindelijk willen wij dat jij veilig en zelfstandig aan het verkeer kan deelnemen met je rijbewijs op zak.

vanaf 16.5 jaar
rijschool oosterhout

Waarom rijlessen bij Rijschool Oosterhout?

Zie je jezelf al rijlessen in een moderne en goed onderhouden auto? Dan zit je bij ons goed. Niet alleen geven wij rijlessen in Oosterhout, maar wij doen dit ook in andere omgevingen zoals ZevenbergenEtten-Leur en Rijen. Wij hebben een bovengemiddeld slagingspercentage en onze instructeurs zijn deskundig en ervaren. Samen zorgen jullie ervoor dat jij je rijbewijs haalt en een leuke en leerzame tijd tegemoet gaat. Want dat is immers ons gezamenlijke doel. Van je proefles tot aan je examen.

Pakket 1

10 lessen

€470,-

Pakket 2

20 lessen

€935,-

Pakket 3

30 lessen

€1435,-

Pakket 4

40 lessen

€1799,-

Rijlessen op maat bij Rijschool Oosterhout

Jij kiest zelf wanneer je wilt rijlessen. Doordeweeks kan dit zowel overdag als ’s avonds. Wel zo handig voor als je naar school moet of werkt van 8 tot 17 uur. Van maandag tot en met vrijdag geven wij namelijk rijlessen tot 21 uur. Op zaterdag kun je ook rijlessen van 9 tot 18 uur. Dit is dus erg flexibel. Wil je je rijbewijs toch eerder halen en heb je nu genoeg tijd? Kies dan voor de spoedcursus die wij aanbieden en haal binnen 3 weken al jouw rijbewijs!

Haal nu jouw rijbewijs bij Rijschool Oosterhout

Hebben wij je aandacht getrokken en ben je geïnteresseerd in rijlessen bij ons? Schrijf je dan in door middel van het invulformulier op onze website. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook kun je contact met ons opnemen als je meer informatie wilt of bij interesse in een proefles. Een proefles bij ons is geheel vrijblijvend. Kom er op deze manier achter of je bij Rijschool Oosterhout wilt lessen en hoeveel lessen wij denken dat je nodig zult hebben. Hopelijk zien we jou snel achter het stuur!

Rijlessen in Oosterhout

Oosterhout is een stad in de provincie Noord-Brabant. Dit stadje ligt ten noorden van Breda en ten noordwesten van Tilburg. Verder heeft Oosterhout zelf geen station. Het dichtstbijzijnde treinstation ligt op zo’n 10 kilometer van Oosterhout vandaan. Het halen van jouw rijbewijs kan jouw mobiliteit vergroten. Haal nu jouw rijbewijs bij Rijschool Oosterhout en ga overal naartoe waar je wilt!

Eerlijk en deskundig advies

Snel antwoord op je al je vragen

Een gegarandeerd hoge service

rijschool oosterhout

Afspraak maken